2012-08-30 08:40:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - önnel öröm együtt dolgozni

Napi horoszkóp augusztus 30-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma végre realizálni tudja elveszettnek hitt álmait. Eddig talán úgy érezte, valahogy „beragadt” a sorsa. Most megtalálja a módját, hogy a csikorgó kerekeket újra beindítsa. Hogy ez így legyen, ebben a szerelme lehet segítségére

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A következő napokban egy hosszabb, talán nem is annyira váratan utazásra számíthat. A övetkező hétvége jó alkalom arra, hogy rég nem látott rokonait, barátait meglátogassa - igazi lelki feltöltődés lehet ez, kár lenne kihagynia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A nyár az utolsó pillanatban egy váratlan élménnyel gazdagíthatja: talán nyaralni hívják, vagy más meghívást kap. Ne szalassza el a lehetőséget. A vendégség több lehet egyszerű kalandnál. Egy új fordulat kezdete az életében.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az utóbbi napokban sok nehézséggel kellett megküzdenie: ma végre jó hírekre számíthat. A továbblépéshez immár kedvezőek a feltételek, legyen szó szerelemről, munkáról, vagy otthonról. Ami eddig akadálynak tűnt, eltűnik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az utóbbi napokban sok nehézséggel kellett megküzdenie: ma végre jó hírekre számíthat. A továbblépéshez immár kedvezőek a feltételek, legyen szó szerelemről, munkáról, vagy otthonról. Ami eddig akadálynak tűnt, eltűnik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nem ártana a jövőjére is gondolnia. Még ha ma jól is áll, jól teszi, ha visszafogja a költekezést, és félretesz némi tőkét a nehezebb napokra. Vagy kifejezett céllal gyűjt: lakásra, kocsira. Az ilyesmit ne akarja kölcsönből finanszírozni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Önnel öröm együtt dolgozni. A munkájában pontos, és ami a legfontosabb, mindig betartja a határidőket. Ezt nem csak a főnöke látja, de más is. Talán ma kap is egy csábító ajánlatot. Szokásához híven ne tegye félre! Fontolja meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Vannak olyan napok, amikor érdemes otthon maradni és rendbe tenni a dolgokat, kitakarítani, eldobni néhány olyan tárgyat, amit régóta emlékként tartogat. Itt az ideje megválni néhány ilyentől és új kalandok után nézni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Szerelmi téren kissé számítóvá válhatott az utóbbi időben. Pedig ön a természete szerint adakozó és nagyvonalú. Térjen ma vissza a régi önmagához, és adjon teljes szívből, és szeretettel annak, akit legjobban szeret.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Az üzleti életben nehézségekkel kell számolnia. Ha azonban olyasmivel foglalkozik, ami több puszta üzletnél, akkor pillanatnyilag emelkedjen felül a kicsinyes gazdasági megfontolásokon. Van, amit nem pénzben mérnek.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Jelentős változás előtt áll az élete: talán ma még nincs is tisztában azzal, miféle döntést kell meghoznia, avagy, hogy az milyen jelentőséggel is bír majd az életében. Van azonban valaki, aki láthatatlan erőként vezeti sorsát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kissé döcögőssé vált az élete, különösen, ami az anyagiakat illeti. Azt hitte, mindent megfontolt, bizonyos fontos tényezők azonban elkerülték a figyelmét. Nem baj, mindig van egy segítő, aki ön mellett áll. Most is.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: